Dana 14. lipnja 2021. godine s početkom u 18.00 sati na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održana je Izborna skupština Društva bivših studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj su članovi Društva izabrali novo-staro vodstvo.

Za predsjednika Društva izabran je prof. dr. sc. Tonči Matulić, za potpredsjednika izabran je doc. dr. sc. Denis Barić, a za tajnicu doc. dr. sc. Vanda Kraft Soić, kojim su izborom ujedno postali i članovima Upravnoga odbora Društva. Za članove Upravnoga odbora izabrani su također i prof. dr. sc. Stjepan Baloban i g. Nikola Kuzmičić, dipl. theol.
Za predsjednika Nadzornoga odbora Društva izabran je prof. dr. sc. Josip Šalković, a za njegove članove doc. dr. sc. Lucija Boljat i vlč. g. Josip Golubić.
Za likvidatora Društva izabran je prof. dr. sc. Mario Cifrak.
Tom je prilikom predsjednik Društva prof. dr. sc. Tonči Matulić okupljenim članovima Društva podnio detaljno izvješće o radu i djelovanju Društva tijekom petogodišnjeg razdoblja od njegova osnutka u lipnju 2016. godine do aktualne Izborne skupštine.
Koristimo ovu prigodu kako bismo pozvali sve bivše studente Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu da se učlane u Društvo bivših studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te pridonesu promicanju ugleda Fakulteta i njegovu napretku, kao i promicanju alumni ideje.
Članska pristupnica dostupna je na poveznici:  https://www.kbf.unizg.hr/studenti-i-studiranje/studentski-zivot/alumni/