Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju)

     a) odlazna mobilnost prema strateškim partnerima u 2018. g.:

 

   b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu

   c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)

   d) najava dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja       novih sporazuma i novih oblika suradnje.

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama, http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

 

Napomena: od ove godine uvedena je online prijava za stavke a), b) i c). Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice.

 

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 26. studenoga 2017. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu.
  • za sastavnice:  sastavnice dostavljaju rang-liste za prve tri stavke te najave dolaznih mobilnost (stavka d) Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na staff@unizg.hr do zaključno petka 1. prosinca 2017.