U petak, 1. listopada 2021. godine, u prostorijama Dekanata uoči početka nove akad. god. 2021./2022. Dekan i prodekani Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održali su prigodni radni susret s novom predsjednicom i novim potpredsjednikom Studentskog zbora KBF-a, Tenom Lončarević i Petrom Smolićem. Susretu su još prisustvovali Glavni tajnik Fakulteta i Voditeljica ureda dekana.

Vodstvo Fakulteta je u ugodnom i srdačnom razgovoru predstavnicima studenata predočilo bitne dodirne točke zajedničkog rada i smjernice za studentske aktivnosti i suradnju s fakultetskim službama tijekom akademske godine.

Studenti su se ukratko predstavili te su iznijeli svoj načelni radni plan horizontalne i vertikalne suradnje na razini Fakulteta, izrazivši radosnu zahvalnost na ovome susretu i otvorenost za suradnju u nastavi i izvannastavnim aktivnostima.

Glavni tajnik i Voditeljica Dekanata ukratko su studente upoznali s načinom rada svojih službi te im objasnili razine zadaća i odgovornosti u radnim tijelima Fakulteta.

Susret je završio kratkom molitvom i dogovorom za novi radni sastanak idućih dana s predstavnicima godina svih studijskih smjerova.