Dana 21. studenoga 2019. godine otvorena je 24. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Nakon dugih priprema, dogovora, kreativnih radionica i, što nam je najvažnije, nakon mnogih sati provedenih u prijateljskom druženju i radu za dobro našega fakulteta, radujemo se da na Smotri Sveučilišta u Zagrebu možemo predstaviti Katolički bogoslovni fakultet koji ove godine, zajedno sa Sveučilištem, slavi svoju 350. obljetnicu.

Istodobno ponosni na višestoljetnu tradiciju našega Fakulteta i puni mladenačkog duha kojim želimo dati vlastiti pečat njegovoj sadašnjosti i budućnosti, ove smo godine kao geslo izabrali riječi pape Franje: „Trebamo svece u tenisicama i trapericama.“ Koju poruku time želimo odaslati i kako smo, nadahnuti tim riječima, uredili prostor u kojem ćemo predstaviti naš fakultet, saznat ćete ako nas posjetite na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta u prostoru Studentskog centra (Savska 25) danas i sutra od 10 do 18 sati te u subotu 23. studenoga od 9 do 15 sati. Za sve koji će doći –  za sadašnje i, osobito, za buduće studente koje s nestrpljenjem očekujemo – pripremili smo male slatke prigodne poklone i mnogo dobre volje da vas iz „prve ruke“ upoznamo s time kako je lijepo studirati na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Javno predstavljanje Fakulteta bit će u četvrtak od 13.10 do 13.20, u petak od 15.10 do 15.20 te, zajedno s drugim fakultetima društvenog i humanističkog područja, u subotu od 9.30 do 10.30 sati.

Dođite i vidite!

 

Doc. dr. sc. Andrea Filić, koordinatorica za organizaciju Smotre Sveučilišta u Zagrebu 2019.

Patricija Ivičić, predsjednica Studentskog zbora KBF-a, zajedno s ostalim studentima i studenticama koji su pripremali prezentaciju našeg fakulteta na Smotri