Poštovani/na!

 

Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije 23. rujna 2021. godine organizira jednodnevni simpozij s naslovom Fratelli tutti. Poziv na socijalno prijateljstvo i sveopće bratstvo s početkom u 8.30 sati u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, Kaptol 29a.

Tom prigodom bilo bi nam drago da fizički prisustvujete na simpoziju te svojim prisustvom i sudjelovanjem u raspravama obogatite sam simpozij. Stoga Vas radosno pozivamo na simpozij o „Fratelli tutti“, te Vam šaljemo cjelodnevni Program.

 

Budući da su na snazi epidemiološke mjere o ograničenom broju sudionika na simpozijima, ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite na elektroničku poštu snc@hbk.hr ili na broj telefona 01/5635 041, najkasnije do 20. rujna o.g. (cjelodnevno prisustvo, prijepodnevni dio, poslijepodnevni dio). Za sudjelovanje na simpoziju do 100 ljudi, prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, potrebno je imati maske za lice ili medicinske maske.

 

Ako ipak iz različitih razloga nećete biti u mogućnosti fizički sudjelovati na našem simpoziju, a željeli biste ga pratiti, molimo Vas da se javite na elektroničku poštu  snc@hbk.hr kako bismo Vam mogli poslati poveznicu, koja će Vam omogućiti praćenje simpozija na daljinu putem digitalne platforme ZOOM.

 

S poštovanjem,

 Prof. dr. sc. Stjepan Baloban

Pročelnik Centra

Program