Obavijest o prijavama za pristupanje razredbenom postupku i provjeri posebnih sposobnosti u jesenskom roku za upis u 1. godinu studija u akad. god. 2023./2024.

,

SVEUČILIŠNI INTEGRIRANI PRIJEDIPLOMSKI I DIPLOMSKI FILOZOFSKO-TEOLOŠKI STUDIJ

SVEUČILIŠNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ TEOLOŠKO-RELIGIJSKE ZNANOSTI

SVEUČILIŠNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ TEOLOŠKO-RELIGIJSKE ZNANOSTI (DVOPREDMETNI) i POVIJEST/SOCIOLOGIJA

SVEUČILIŠNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ CRKVENA GLAZBA

Rokovi prijave:

  • u jesenskom roku za sve studijske programe: od 28. kolovoza do 1. rujna 2023. godine

Provjera posebnih sposobnosti i razredbeni ispit za studijske programe: Filozofsko-teološki studij, Teološko-religijske znanosti i Teološko-religijske znanosti (dvopredmetni), provodit će se u prostorijama privremene lokacije Fakulteta, Voćarska cesta 106, 6. rujna 2023. u jesenskome roku.


Provjera posebnih sposobnosti za studij Crkvena glazba vršit će se u Zagrebu na istoj lokaciji (Voćarska cesta 106): za jesenski rok 6. i 7. rujna 2023. (datumi su  podložni promjenama – ovisi o NISpVU-u).

Prilikom prijave za provjeru posebnih sposobnosti i za razredbeni  postupak, svi kandidati dužni su dostaviti dodatnu dokumentaciju:

  1. ispunjenu Prijavnicu  (preuzeti OVDJE)
  2. ispunjen Obrazac 2a ili Obrazac 2b (kandidati za studij Crkvena glazba i ovisno o tome koji instrument kandidat svira)
  3. potvrdu o krštenju ili krsni list
  4. mišljenje župnika za sve pristupnike, a mjerodavnog Ordinarija za svećeničke i redovničke kandidate
  5. dokaz o uplati troškova za provjeru posebnih sposobnosti (kopija uplatnice ili ispis potvrde ako se plaća internetom) u iznosu 19,91 € na žiro račun Fakulteta – IBAN HR7323600001101358687; model plaćanja: HR00; poziv na broj: 06072023; s naznakom „za provjeru posebnih sposobnosti“.

Dodatne informacije: https://www.kbf.unizg.hr/studenti-i-studiranje/preddiplomski-i-diplomski-studij/upisi/