U petak, 17. rujna 2021. godine, u prostorijama Dekanata Fakulteta, Vodstvo Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu susrelo se na radnome sastanku s odgojiteljima studenata – dijecezanskih bogoslova i svećeničkim kandidatima redovničkih zajednica.

Susretu su se, na Dekanov poziv, odazvali rektor Nadbiskupskoga bogoslovnog sjemeništa preč. Željko Faltak te odgojitelji vlč. Josip Đurin i vlč. Mario Dukić, a redovničke zajednice kojih su članovi i kandidati – studenti KBF-a predstavljali su fra Ratko Radišić, OFM (Kaptol – Zagreb), o. Nikola Grizelj, OCD, fra Serđo Ćavar, OFM (Mostar), fra Stjepan Brčina, OFM Conv. i p. Domagoj Augustin Polanščak, OP. Susretu je nazočio i glavni tajnik Fakulteta, gosp. Ivan Mahečić, dipl. iur.

U srdačnom ozračju otvoreno se razgovaralo o zahtjevima i mogućnostima studija, zajedničkome radu na odgojno-obrazovnim pitanjima, a napose o odvijanju nastavnih djelatnosti u okolnostima pandemije COVID-19 i u razdoblju sanacije štete nastale na zgradi Fakulteta u prošlogodišnjim potresima.

Prodekan za organizacijska pitanja, doc. dr. sc. Mislav Kutleša, ukratko je upoznao odgojitelje sa situacijom preseljenja Fakulteta na (privremenu) novu lokaciju dok se zgrada u Vlaškoj obnavlja, a prodekanica za nastavu, izv. prof. dr. sc. Silvija Migles, obavijestila je o specifičnostima organizacije nastave tijekom ove akademske godine.

Susret je završen dogovorom da se nakon selidbe ponovo održi sličan susret Vodstva i odgojitelja u novim prostorima.