Nogometni turnir, koji se održao 15. svibnja, organizirao je Studentski zbor u suradnji s profesorom Tjelesne i zdravstvene kulture, Davorinom Babićem. Sudjelovale su četiri momčadi: bogoslovi Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije, bogoslovi Zagrebačke nadbiskupije, učenici Nadbiskupijske klasične gimnazije u Zagrebu, bogoslov Hrvatske karmelske provincije svetog oca Josipa te studenti laici. Prvo mjesto na turniru odnijeli su hercegovački fratri, a uvjerljivo drugo mjesto zauzeli su učenici NKG-a. Na trećem mjestu nalazi se momčad Nesvrstani, dok se na četvrtom mjestu nalaze dijecezanski bogoslovi. Nakon turnira, svi zajedno okrijepili smo se uz roštilj i pića.

Hvala svima na sudjelovanju! Od promatrača do igrača, sudaca, stručnog stožera, fotografa, volontera… Bez svih vas ovo ne bi bilo moguće.

Posebno hvala ravnateljici i djelatnicima Nadbiskupijske klasične gimnazije na srdačnom gostoprimstvu, kao i Međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu na udijeljenom prostoru i pripremi hrane.