Dana 22. studenog 2018. godine službeno je uz prisutnost predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, ostalih visokih dužnosnika i predstavnika Sveučilišta u Zagrebu, otvorena XXIII. Smotra Sveučilišta u Zagrebu na kojoj se predstavlja i Katolički bogoslovni fakultet.

Ove godine KBF se predstavlja motom „1+1=1“. Slogan, kao i idejno rješenje našeg izložbenog prostora osmišljenog u stilu svakodnevice retro caffè bara, zasluga je studentica i studenata. Hvala svima na idejama i pripremama! Ovog prvog dana Smotre, naš Fakultet su u sklopu programa predstavljanja sveučilišnih sastavnica predstavili dr. sc. Anđelo Maly, profesor s Katedre Svetog pisma Starog zavjeta, te studentica Sanja Bobaš-Pupić, predsjednica Studentskog zbora našeg Fakulteta. U obliku dijaloških odgovora na postavljenja pitanja, dr. Maly i kolegica Bobaš-Pupić, upoznali su zainteresirano mnoštvo s različitim smjerovima studija, s prednostima studiranja na KBF-u, kao i s aktivnostima Studentskog zbora.

Nadamo se da ćete nas doći posjetiti i podržati na ovogodišnjoj Smotri u prostoru Studentskog centra (Savska 25) do subote 24. studenog! Svratite na kavicu u naš „1+1=1 bar“!

 

Koordinator za organizaciju Smotre Sveučilišta u Zagrebu 2018.
dr. sc. Anđelo Maly